http://palladiumschoenen.nl was om het ontwerp met rust te laten. Samenwerken met Vice Media, schoot we film van elk exploratie en brachten we in New York gevestigde fotograaf Peter Sutherland mee naar de reis met zijn fotografie te documenteren. Wat de markten wordt het merk probeert om uit te breiden naar? Het andere ding om te vermelden is dat er verschillende bedrijven die canvas laarzen tijdens de Indochina dagen. De waterdichte stiksels en verzegelde naden, zodat de boot volledig waterproof in diep water. Afhankelijk van het niveau van extreme weersomstandigheden u van plan bent om te ontmoeten, elke laarzen voldoen aan de functie aspecten onder de "Waterproof" collectie.
Zoals reeds gezegd is er meer dan voldoende versterking in de plaatsen nodig. Het is een tijdloos klassiek ontwerp dat is net zo relevant als nu wil in de afgelopen 60 jaar is geweest. Ik ontdekte ze op OAK jaar geleden, en zijn het dragen van hen sinds die tijd. De Baggy Leather Spie en Pampa Thermal zijn voor de beoordeling in dit geval als de twee laarzen bijna bezetten tegenovergestelde uiteinden van de stijl en prestaties spectrum. handtekening lichtgewicht zolen Palladium's ook helpen de laarzen verlengen vermoeidheid. Maar als je op zoek bent naar iets dat een beetje minder dan de Roclites kost, dan is de Palladium zou kunnen je ding. Dus deze laarzen waren waarschijnlijk opnieuw om een ​​koele retro boot zijn. Maar door zijn veelzijdigheid en minder stijl-performance afweging zou de Baggy Leather Gusset een waardevolle investering. De teen heeft een versterkt rubber "plaat" om de tenen veilig te houden.
Maar je moet in gedachten houden dat de kracht van deze laars is zijn gewicht en dat het grootste nadeel is de enige. Het Legioen heeft ze kort daarna, en het was het gebruik ervan tijdens de training en manoeuvres in het Atlasgebergte van Marokko en Algerije, dat ware moed de boot van de bewezen. De Pampa Thermal is de meest weerbe

Interests

stooldonkey31 has not shared their interests yet.

stooldonkey31 has not shared their details yet.